Sikker ID gir sikkerhet for alle

At alt spill hos Norsk Tipping skjer med utgangspunkt i sikker identifisering, er avgjørende for å rette riktige tiltak mot riktige spillere.

For å lykkes med ansvarlighetsarbeidet er det viktig at Norsk Tipping vet hvor mye hver enkelt kunde spiller for. Denne sterke koblingen mellom spiller og forbruk av spill gjør det mulig med tiltak som har en direkte effekt på spilleatferden. Derfor må man hos Norsk Tipping identifisere seg gjennom en elektronisk id når man vil spille (gjelder for alle spill unntatt fysiske Flax-lodd). 

100 prosent registrert

Spillerkortet kom så tidlig som i 1992, og da registrert spill ble obligatorisk fra 2009, var allerede rundt 90 prosent av spillerne registrert. Det meste lå altså til rette for å få en 100 prosent registrert kundebase ved innføringen av obligatorisk registrert spill. 

Som fersk spiller hos Norsk Tipping i dag kan man enkelt registrere seg hos en av våre kommisjonærer eller via nett eller mobil. 

Trygghet for spillerne

Sikkerhetsnivået for pålogging hos Norsk Tipping kan sammenlignes med for eksempel BankID. I tillegg til at det er en forutsetning for å lykkes med ansvarlighetsarbeidet, er et høyt sikkerhetsnivå også en garanti for spillerne i form av at de har full oversikt over sine transaksjoner og eventuelle gevinster, og kan stole på at de får de pengene de skal ha. De kan også være trygge på at ingen uvedkommende har tilgang til å se eller benytte deres konto.